Transparant arrow

Ben jij op zoek naar een uitdaging in de zorg?

En ben je er klaar voor om onderdeel te zijn van een klein zelfsturend team?

Sluit je nu aan bij het Betsyteam! Ben je ouder dan 18 jaar, representatief, vriendelijk en betrouwbaar, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, ben je servicegericht en zeer flexibel? Heb je affiniteit met zorg en steunkousen en heb je vooral ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Nadat je aanmelding is verwerkt, wordt er contact met je opgenomen om kennis te maken met Betsy. Er zal dan nog een uitvoerige screening plaatsvinden die onderdeel is van de aannameprocedure.
Voordat je als Betsy op pad gaat volg je een training waarin je leert op de juiste manier steunkousen aan en uit te trekken en problemen te herkennen.

Uren per week/rooster
Het aantal te werken uren per week is afhankelijk van de grootte van het Betsyteam en het aantal clienten dat dit team bedient. Elk team heeft een eigen planner en is zelf verantwoordelijk voor de verdeling van de uren. Het zwaartepunt van de werkzaamheden vindt plaats dagelijks tussen 07.00 - 11.00 uur en 18.00 - 23.00 uur, ook in het weekend.

Betsyacademy 
Altijd al in de zorg willen werken, maar nog niet deze kans gehad!? Ben jij vriendelijk, betrouwbaar, servicegericht, zeer flexibel, groot verantwoordelijkheidsgevoel, affiniteit met de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een Betsyteam 
Betsy werkt in wijkgebonden teams zo dicht mogelijk bij de clienten zodat de reistijd zo veel mogelijk beperkt blijft. Een Betsyteam bestaat uit 4 - 6 Betsy's afhankelijk van het aantal clienten en de grootte van de wijk. 

Signaalfunctie 
Tijdens het aan- en uittrekken van steunkousen kunnen er signalen zijn dat er meer aan de hand is. Denk hierbij aan wondjes en huidirritatie maar ook bijvoorbeeld aan huiselijke omstandigheden. In dat geval worden andere hulpverleners ingeschakeld. 

Salaris
Elke Betsy wordt betaald per gewerkt/declarabel uur aan de hand van de cao VVT.

Vacatures 
Kijk voor de laatste vacatures op www.facebook.nl/mijnbetsy 

Kom jij ons team versterken? Schrijf dan onderstaand formulier in. Transparant arrow

WTZi erkend

Home   |   Hoe werkt het   |   Over Betsy   |   Word Betsy   |   Voor verwijzers   |   Klachten_en_geschillen   |   Privacy_en_AVG   |   Contact

Betsy Innovations the Netherlands B.V.
088-0069900
info@mijnbetsy.nlSite disclamer
Algemene voorwaarden
Copyright ©2016