Zorgmedewerker Klarenbeek

Als jij de zorg voor anderen voorop zet, flexibel bent én in Klarenbeek of omstreken woont, dan ben jij de nieuwe collega die ons team kan versterken.

Zorgmedewerker Klarenbeek
Locatie
Klarenbeek
CAO
VVT
Opleiding
MBO-2
Soort dienstverband
Parttime

Het Betsy-team

Betsy’s werken in zelfsturende teams. Als team regelen jullie dat iedereen die in jouw regio hulp nodig heeft bij het aan- en uittrekken van steunkousen, dat krijgt. Die zorg breng je aan huis, op een afgesproken tijdstip.

Wie ben jij

Als onderdeel van ons team heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent goed met mensen en weet je beste beentje voor te zetten als het om steunkousen gaat. Verder pas je goed bij ons als je:

  • Affiniteit hebt met zorg(verlening);

  • Een zorgdiploma op MBO-2 niveau of hoger hebt; 

  • Op zoek bent naar een nieuwe uitdaging;

  • Flexibel bent en beschikbaar bent op ochtenden, avonden en in het weekend;

  • Vriendelijk, sociaal en betrouwbaar bent;

  • Graag samenwerkt en samen met je collega’s een team kan draaien.

Wat bieden wij jou

Je komt te werken in een gezellig en enthousiast zelfsturend team bij jou in de buurt. Als starter krijg je een training waarin je leert hoe je steunkousen op de juiste manier aantrekt en op de beste manier de gepaste zorg verleent. 

Je krijgt de flexibiliteit en vrijheid om als team (samen met een planner) zelf de urenverdeling en het rooster te maken. De planning is daarbij afhankelijk van de grootte van het Betsy-team en het aantal cliënten in jouw buurt. 

Een baan als Betsy is ook goed te combineren met studie of huidige baan! Houd er wel rekening mee dat je werkzaamheden doorgaans tussen 7.00u en 11.00u en tussen 18.00u en 23.00u plaatsvinden. Ook verwachten we dat je geregeld in het weekend beschikbaar bent.

Voor je financiële vergoeding hanteren we de CAO VVT. Op basis daarvan wordt aan de hand van je gewerkte uren je salaris bepaald. 

Ben jij de held in jouw buurt?

Bied jij jouw steunkousdragende buurtbewoners de zorg die ze nodig hebben en wil jij je aansluiten bij het Betsy-team in jouw regio? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.  Heb je nog vragen? Bel dan gerust even met Francisca Siebelink, de teamcoach bij jou in de buurt. Of neem contact op met 088 0069905 of stedendriehoek@mijnbetsy.nl.

Neem contact op of meld je direct aan voor persoonlijke ondersteuning.

Betsy trekt steunkousen aan en uit!

Betsy aanvragen