Zorgmedewerker omgeving Rheden, Doesburg en Dieren

Alle dagen hoor en lees je er over "werken in de zorg". Een mooi vak en een dankbaar beroep. Voor ons team in de omgeving Rheden, Doesburg en Dieren zijn wij op zoek naar een leuke medewerker.

Zorgmedewerker omgeving Rheden, Doesburg en Dieren
Locatie
Rheden, Doesburg en Dieren
CAO
VVT
Opleiding
MBO-2
Soort dienstverband
Parttime

Wie zijn wij dan?

Wij komen bij de mensen thuis om de steunkousen aan- en uit te trekken als zij dit niet meer zelfstandig kunnen of ondersteunen ze met het aanleren hiervan. Op de fiets of met de auto ga je langs alle cliƫnten. Je werkt in een team en wordt ondersteund door je collega's en vanuit ons hoofdkantoor in Zutphen.

Wat bieden wij?

Woon jij in de omgeving Rheden, Doesburg en Dieren? Dan bieden wij jou een flexibele, zelfstandige baan voor enkele uren per week. Je werkt in de ochtenden en avonden, dus uitstekend te combineren met je opleiding of andere werkzaamheden.

Wie ben jij?

  • Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg

  • Je bent vriendelijk, verzorgend, flexibel en betrouwbaar

  • Je hebt een zorg diploma op MBO-2 niveau of hoger

Solliciteer nu!

Vind je zorgen een prachtige baan en heb je interesse om een Betsy te worden? Solliciteer dan nu voor het team in de omgeving Rheden, Doesburg en Dieren door onderstaand formulier in te vullen. Heb je een vraag over de vacature dan kan je altijd contact opnemen, door te bellen naar 088-0069902. We hopen snel van je te horen!

Neem contact op of meld je direct aan voor persoonlijke ondersteuning.

Betsy trekt steunkousen aan en uit!

Betsy aanvragen