Transparant arrow

Informatie voor verwijzers

Wist u dat?
20 % Van de mensen die therapeutische steunkousen krijgt voorgeschreven door medische professionals draagt die steunkousen niet met alle medische gevolgen van dien. De redenen zijn divers maar vaak komt het neer op een ongewenste afhankelijkheid van bijvoorbeeld mantelzorgers.

In veel van de genoemde gevallen kan een persoon niet zelfstandig of met behulp van beschikbare hulpmiddelen de steunkousen aan- en/of uittrekken. Zij zijn dus aangewezen op hulp van de directe omgeving of van zorgprofessionals terwijl zij net als ieder ander graag zelf de regie over het eigen leven houden. Betsy maakt dat mogelijk.  Betsy komt waar en wanneer de klant dat uitkomt, thuis, bij vrienden in de buurt, op de vereniging of op vakantie in Nederland, zolang Betsy in de buurt actief is. Het enige dat Betsy doet is steunkousen aan- en uittrekken op de juiste, uniforme manier. Betsy werkt nauw samen met diverse thuiszorgorganisaties in de regio.

Mocht Betsy constateren dat andere hulp nodig dan wel gewenst is draagt Betsy de klant onmiddellijk over aan de relevante zorginstantie(s); wijkverpleging, thuiszorg, therapeut, huisarts, specialist enz.

Heeft u een cliënt of patiënt waarvoor Betsy de oplossing kan bieden? Bel of mail ons gerust! Betsy levert zorg in natura die vergoed wordt door de zorgverzekering en heeft een WTZi – erkenning van het ministerie van WVS. Benieuwd waar Betsy teams actief heeft? Klik hier

Meer informatie
Indien u meer informatie wilt over Betsy, neem dan gerust contact op. Wij maken graag een afspraak. 
Telefoon: 088-0069900
Mail: info@mijnbetsy.nl 

 

Transparant arrow

WTZi erkend

Home   |   Hoe werkt het   |   Over Betsy   |   Word Betsy   |   Voor verwijzers   |   Klachten_en_geschillen   |   Privacy_en_AVG   |   Contact

Betsy Innovations the Netherlands B.V.
088-0069900
info@mijnbetsy.nlSite disclamer
Algemene voorwaarden
Copyright ©2016