Betsy voor verwijzers

Betsy voor verwijzers
Betsy
Service Center
Telefoon
Bericht sturen

Bent u een zorgprofessional of verwijzer in de zorgsector, dan kan Betsy ook u van dienst zijn. Want helaas wordt nog 20% van de therapeutisch voorgeschreven steunkousen niet gedragen.

Steunkousen zijn een vak apart. En onze Betsy’s zijn hierin specialisten. Samen met u regelen wij de best mogelijke zorg rondom steunkousen. Onze specialisten bieden de zorg met de juiste hulpmiddelen.

C. Perez
C. Perez Wijkverpleegkundige

"Het laagdrempelig en persoonlijke contact staat binnen Betsy hoog in het vaandel, dit is dan ook erg te merken op de werkvloer."

Snel

Onze regionale zelfsturende teams regelen dat er snel een Betsy ter plaatse is. We spreken tijd slots af met de steunkousdragers zodat deze nooit onnodig op hulp zit te wachten.

Samen

Betsy werkt altijd samen met de wijkverpleegkundige en zal alle zorg met de verwijzer afstemmen. Samen bieden zij de zorg waar die nodig is. Mocht de Betsy andere zorgbehoeften spotten, dan koppelt zij dit altijd terug aan de professional. 

Specialistisch

Alle Betsy’s zijn gericht opgeleid en specialist in het aan- en uittrekken van steunkousen. Ze brengen de juiste zorg op de juiste plek en starten direct wanneer de zorg nodig is. Betsy levert de zorg die niet altijd voorhanden is.

Betsy aanvragen

U kunt altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. Stuur ons een berichtje via het contactformulier of bel tijdens kantooruren direct met de regiomanager uit uw buurt.

Neem contact op of meld je direct aan voor persoonlijke ondersteuning.

Betsy trekt steunkousen aan en uit!

Betsy aanvragen